Termeni si conditii

Home is a feeling!

Dragi oaspeți,

Este plăcerea noastră să vă avem ca oaspeți și vă rugăm să fiți siguri că vom face tot posibilul pentru a vă asigura că sunteți mulțumiți de alegerea dvs. Dorința noastră este sa vă oferim o experiență de neuitat. Pentru aceasta, am stabilit o serie de reguli de care vă rugam, în mod respectuos să țineți cont atât în timpul, dar și după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră în pensiunea noastră.

Termenii  și condițiile se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon.

Prin utilizarea site-ului nostru(www.casteluldesmarald.ro), e-mail sau telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmați că ați citit și ați fost de acord cu toți termenii și condițiile precizate aici.

Rezervări:

Pentru a efectua o rezervare, vă rugăm să apelați numărul de telefon: 0753477627 sau contactați-ne pe adresa de e-mail; rezervari@casteluldesmarald.ro.

La Pensiunea  Castelul de  Smarald  rezervările  se fac pentru minim 2 nopți. Pensiunea se închiriază integral.

Condiții de rezervare și anulare:

Pentru ca eforturile noastre,  de a va asigura cele mai bune condiții de cazare, confort și intimitate să fie păstrate va rugam să tratați cu grijă dotările și ambianța spațiilor pensiunii.

Rezervările sunt considerate a fi ferme doar după achitarea a 50% din valoarea totală a pachetelor de cazare solicitate.

 

 Anularea este  gratuită cu până la 14 zile înainte de check-in! La anularea rezervării  în termen mai mic de 14 zile, valoarea avansului nu se returnează. În caz de neprezentare valoarea avansului se pierde.

Neachitarea avansului în termenul scadent duce la anularea rezervării.

Tarife:

Tarifele pe care vi le putem oferi diferă în funcție de disponibilitate, ziua săptămânii și sezon.

 Modalități de plată:

Ca modalități de plată acceptăm plați în numerar,  card,  card de vacanță precum și prin transfer bancar.

Sosirea și plecarea:

Cazarea se poate face începând cu ora 15.00 până la ora 20.00.

Eliberarea camerei se va face până la ora 11:00.

Cazarea turiștilor se face prin completarea fișei de rezervare pe baza actului de identitate.

Primirea camerelor mai devreme, dar și eliberarea acestor mai târziu de orele menționate mai sus este posibilă la cerere, în funcție de disponibilitate.

Orele de liniște:

 Este important de știut că în această pensiune se pot organiza reuniuni numai la modul decent,  fără insulte, fără băutură în exces, fără muzică  la capacitate maximă și fără a perturba liniștea și ordinea publică.

Pentru grupuri percepem o taxă de daune în valoare de 1000 lei  care se achită cash la momentul sosirii și se returnează la plecare, dacă în urma verificărilor se constată că nu există daune.

 

Comportament:

Pensiunea  își rezervă dreptul de a judeca nivelul de atitudine, comportament și de zgomot acceptat al oaspeților, aceștia trebuind să întreprindă toate măsurile necesare pentru a corecta acțiunile așa cum sunt solicitate de către echipa pensiunii.

In situația în care nu se ajunge la o înțelegere amiabilă, pensiunea poate finaliza o rezervare și poate solicita decazarea imediată a oaspetelui  fără a fi obligată să restituie banii plătiți pe cazare sau să plătească vreo compensare.

Pensiunea   nu va accepta cazarea persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor.  În această situație Pensiunea   își rezervă dreptul de a anula imediat rezervarea fără a face nicio compensare sau restituire de bani oaspetelui.  

Pensiunea  își rezervă dreptul de a nu caza oaspeți cu atitudine agresivă, insultătoare verbal sau fizică. Pensiunea  este îndreptățită să anuleze imediat rezervarea și să efectueze expulzarea din cameră și incinta proprie fără a oferi nicio compensare, în cazul în care aceste reguli vor fi încălcate.

Animalele de companie:

La Pensiunea Castelul de  Smarald  nu este permis accesul cu animale de companie.

Fumatul:

Fumatul în interiorul Pensiunii Castelul de  Smarald   este strict interzis.

Parcare:
La Pensiunii Castelul de  Smarald   parcarea este gratuită.

Reclamații:

Reclamațiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, pe toată durata șederii turiștilor în pensiune. Reclamațiile ulterioare încheierii sejurului  nu vor fi luate în considerare.

 

Legea aplicabila- Litigii:

Drepturile și obligațiile părților prevăzute de termenii și condițiile generale, precum și toate efectele juridice pe care le produc termenii și condițiile generale vor fi interpretate și guvernate  în conformitate cu legislația română în vigoare.

Clauze finale:

Considerăm că oaspeții noștri, în momentul cazării, au luat la cunoștință și au acceptat termenii și condițiile mai sus menționate. Politica Pensiunii poate fi oricând modificată fără notificare.

         

Vă așteptăm cu drag!

Și nu uitați : ACASĂ E UN SENTIMENT!!

Aveți o întrebare?
Contactați-ne!