Despre noi

Home is a feeling!

Pensiunea Castelul de Smarald este situată în localitatea Pângărați, într-un cadru natural deosebit, la 11 km de orasul Piatra Neamț .

Pensiunea Castelul de Smarald se diferențiază printr-o arhitectură deosebită și oferă turiștilor care ne pășesc pragul un număr de 6 camere personalizate. Turiștii noștri au la dispoziție camere duble, o camera familiala si un apartament.

De asemenea, pentru grupuri, cu ocuparea completă a pensiunii punem la dispoziție o bucătărie, foisorul precum si loc pentru gratar. Micul dejun va fi disponibil doar la cerere si la un cost aditional.

Pensiunea Castelul de Smarald dispune, de asemenea, de o parcare privată .

Este o construcție unde modernul se îmbină perfect cu rusticul. Atmosfera caldă face ca fiecare clipă petrecută în Pensiunea Castelul de Smarald să fie una de neuitat.

Grădina generoasă a Pensiunii Castelul de Smarald vă îndeamnă să descoperiți bucuria de a respira aerul curat de munte.

Asocierea Smaraldului cu numele pensiunii nu este întâmplătoare, deoarece Smaraldul este un simbol al nemuririi, al rezistenței în fața energiilor negative și nu în ultimul rând, poartă simbolul dragostei eterne. Din acest motiv, smaraldul este considerat piatra speranței și a dragostei.

Verdele intens al smaraldului amintește de renașterea naturii, de veselia primăverii și de liniștea acestui anotimp, stări și sentimente pe care am încercat să le transpunem în amenajarea pensiunii.

Cu siguranță nu veți regreta alegerea facută. Vă așteptăm cu drag!

Aveți o întrebare?
Contactați-ne!