Despre noi

Cazare Piatra Neamt, Castelul de Smarald
Castelul de Smarald
Castelul de Smarald

Home is a feeling!

Pensiunea Castelul de Smarald este situată în localitatea Pângărați, într-un cadru natural deosebit, la 11 km de orașul Piatra Neamț .

Daca te gândești sa evadezi departe de agitația si zgomotul  de zi cu zi dar sa ai parte de confort  si  atmosfera de acasă  te invitam sa ne descoperi.

Pensiunea Castelul de Smarald se diferențiază printr-o arhitectură deosebită și oferă turiștilor care ne pășesc pragul un număr de 5 camere personalizate. Dispunem de 4 camere duble și un apartament, capacitatea maximă fiind de 12 persoane.

 Este o construcție unde modernul se îmbină perfect cu rusticul. Atmosfera caldă face ca fiecare clipă petrecută în Pensiunea Castelul de Smarald să fie una de neuitat.

Pensiunea se închiriază doar integral  iar turiștii  au la  dispoziție parcare privată, o bucătărie complet dotată și utilată, un loc special amenajat unde se poate servi masa, un living rustic dotat cu șemineu și canapele, foișorul precum și loc amenajat pentru grătar.

 Grădina generoasă a Pensiunii Castelul de Smarald vă îndeamnă să descoperiți bucuria de a respira aerul curat de munte.

De asemenea  printre facilitățile Pensiunii se numără  și zona de spa cu sauna și ciubăr.

Așadar, vă puteți răsfăța cu o ședință de saună, o baie în ciubăr sau să vă bucurați de aer proaspăt, un foc în șemineu sau compania prietenilor. Dacă vreți să fiți la curent cu evenimentele cotidiene, aveți la dispoziție gratuit Wi-Fi și televiziune prin cablu în toată pensiunea.

Asocierea Smaraldului cu numele pensiunii nu este întâmplătoare, deoarece Smaraldul este un simbol al nemuririi, al rezistenței în fața energiilor negative și nu în ultimul rând, poartă simbolul dragostei eterne. Din acest motiv, smaraldul este considerat piatra speranței și a dragostei.

Verdele intens al smaraldului amintește de renașterea naturii, de veselia primăverii și de liniștea acestui anotimp, stări și sentimente pe care am încercat să le transpunem în amenajarea pensiunii.

Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. Vă așteptăm cu drag!

Aveți o întrebare?
Contactați-ne!